Too Cool for Internet Explorer

2. februar 2009

- Må bare gjennom det

- Det føles litt både og. Jeg har aldri stilt opp i undertøy før, men man må jo bare gjennom det, sier Maiken Madeleine Gaup (17), Frøken Norge-deltaker.

- Utseendet betyr en del, men dette er ingen klassisk modellkonkurranse. Vi er ute etter et menneske som kan fungere som en spokesperson for konkurransen og gjerne for Norge når man reiser utenlands, sa Geir Hamnes til Dagbladet.no før jul.

Blant 1 000 søkere til Frøken Norge plukkes 24 deltakere ut på bakgrunn av bilder de sender med søknadene sine, hvorav 10 vinner finaleplass på grunnlag av undertøysbilder fotografert i et studio som siden legges ut på nett - og blir der til evig tid, enten forsøket fører fram eller ikke - til avstemning blant publikum. Da får man til slutt godt grunnlag for å finne riktig spokesperson for konkurransen (og gjerne for Norge).

Å stå i bare undertøyet foran kamera som 17-åring i et rom fullt av voksne menn er ikke blant tingene man bare må gjennom i løpet av livet. Det er vel dessuten et spørsmål om 17-åringer har noe i modellbransjen å gjøre, med eller uten aksept hjemmefra.
.

Etiketter: , ,