Too Cool for Internet Explorer

8. februar 2009

Bilde seks, mappe seks, Mac seks

Jeg følger Isobels eksempel og kopierer et meme med følgende instruksjon:

1. Gå inn i fotomappen din på Mac-en (hvis du ikke har Mac: Skam deg, hiv Windows-maskinen ut i snøen, ring nødhjelpstelefonen 800-APPLE og bestill en ordentlig data).
2. Åpne mappe nr. 6
3. Finn foto nr. 6
4. Post det her og skriv noe om bildet
5. Send dette til 6 andre bloggere, link dem tilbake her og vis dem at du har tagget dem!

Jeg må tydeligvis ta flere bilder og/eller organisere dem jeg har tatt bedre, for jeg har ikke seks bildemapper. Men bilde seks i den største og mest rotete er dette:


Veggmaleri fra Billy Wilder-baren på Sony Center i Berlin, i tilknytning til et absolutt fantastisk filmmuseum. Billy Wilder var som mange vet en opprinnelig polskfødt regissør og journalist som virket i Berlin på 20- og 30-tallet før han flyktet til USA i 1933 og ble en av Hollywoods største regissører gjennom tidende. Baren hans var en stjerneregissør verdig med klassisk og stilfull innredning kombinert med avslappet stemning og billig øl servert i stettglass på Billy Wilder-ølbrikker. Absolutt verdt et besøk etter en rundtur i filmmuseet. Flere bilder fra Berlin-turen i januar i fjor her (for øvrig et av bloggens mest viste innlegg blant leserne som kommer hit via Google, mest på grunn av det nederste bildet av Berlins "Ampelmännchen" (trafikklys fra kommunisttiden i Øst-Berlin som det ble stor protest mot da de ble foreslått fjernet)).

Memet har tatt runden på mange blogger allerede, men kopier det gjerne hvis du føler for det. Ole-Christian f.eks. kunne trenge en grunn til å oppdatere, men ikke ta det som bloggepress.
.

Etiketter: , , , ,